Despre noi


Biroul de traduceri Inova, face parte din grupul de firme Inova Translations,  companie cu o echipa de profesionişti, în continuă specializare pentru satisfacerea nevoilor clienţilor la cele mai mari standarde. Garantăm calitatea serviciilor prestate, seriozitate şi promptitudine!

Încă de la înfiinţarea primului birou de traduceri din Bucureşti, ne-am dezvoltat având câteva principii de la care nu ne-am abătut odată cu trecerea anilor şi anume: orientarea către client, specializarea continuă a traducătorilor, corectitudine, promptitudine şi să nu uităm amabilitatea cu care tratăm orice persoană care ne păşeşte pragul birourilor noastre.

Asistând la fenomenul de globalizare şi anticipând nevoia de comunicare interculturală, am făcut primii paşi pe piaţă traducerilor din Iaşi şi Cluj Napoca. Astfel, în prezent deţinem 4 birouri de traduceri: 2 în Bucureşti, unul în Iaşi şi unul în Cluj-Napoca.

Compania Inova Translations, este unul dintre principalii furnizori de soluţii multilinve la nivel naţional, oferind servicii de traduceri autorizate, traduceri legalizate, apostile, supralegalizari şi vize la diferite instituţii publice.

De-a lungul anilor, am învăţat faptul că fiecare client are nevoi diferite, de aceea oferim servicii personalizate, atenţie şi cele mai bune soluţii, construind astfel relaţii de afaceri solide. De asemenea, am învăţat că cea mai mare problema a clienţilor este timpul, de aceea Inova Translations, va oferă servicii în regim de urgenţă, însă fără a negliza calitatea traducerilor. Am reuşit să câştigăm respectul şi aprecierea clienţilor noştri respectând termenele şi oferind în acelaşi timp corectitudine şi professionalism.

Vă stăm la dispoziție cu următoarele servicii:

  • Traduceri autorizate
  • Traduceri legalizate
  • Apostilare/supralegalizare
  • Vizare acte studii
  • Interpretare
  • Colaționare
  • Declarații de valoare